Tidsplan og vigtige datoer

Hold 1, Destination Sønderjylland 2024

Overblik Tidsplan valg af miljømærke eksempler og videoguides personalekursus

Vigtige datoer

Onsdag den 31. januar kl. 15.00 – 16.30
 
Tema: Spørg ind til Miljøhåndbogen og indholdet i den.
Tema: Spørg ind til Klimaregnskab, herunder brug af dataindsamlingsark.
 

I forlængelse af det grønne personalekursus kan du på mødet få svar fra miljøkonsulent Bo Immersen på dine spørgsmål, som er dukket op i forbindelse med, at du har set de fire videoer og gennemgået dialog-spørgsmålene.

Klik her for at deltage i spørgemødet onsdag den 10. april kl. 15.00 – 16.00

Program:

  • Hvorfor økologi? Forstå hvad økologien egentligt betyder.
  • Fortællinger fra branchen om udfordringer og løsninger
    – Rasmus Rasmussen, Head of Sustainable Gastronomy, Comwell Hotels
    – Pernille Vistoft Elsner, CEO Sustainability and events, Danhostel Skanderborg Vandrerhjem Aps
  • Hvorfor Det Økologiske Spisemærke og Green Key
    – Hvordan understøtter Det Økologiske Spisemærke den grønne omstilling
  • Sådan hæves økologiprocenten uden merudgift
    – Hvad kan I gøre ift. indkøb og omlægning
  • Kvalitet og økologisk sortiment – grossisten fortæller
    – Rikke Gryberg, Fagkonsulent i økologi ved Specialist Grøn Fokus, Dagrofa
  • Hvad tænker gæsten? – derfor skal du gå i gang

Sparring om valg af miljøcertificering

Se min kalender og book den tid i uge 6, der passer dig bedst til en 1:1 sparring om valg af miljømærke eller miljøcertificering.

Book tid til 1:1 sparring

Sparring om kravopfyldelse

Se min kalender og book den tid der passer dig bedst i ugerne 10-15 til en 1:1 sparring omkring opfyldelse af krav og udarbejdelse af dokumenter m.v.

Book tid til 1:1 sparring
Eller sende en mail