Ved at samarbejde med Thybo & Co 

–  og drage fordel af vores ekspertise kan din virksomhed skille sig ud som en førende aktør inden for bæredygtighed. Lad os sammen opnå synlige og målbare resultater, der vil styrke din virksomheds omdømme og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Et typisk samarbejde

Vi får ofte spørgsmål om, hvordan et samarbejde med Thybo & Co kan se ud. Derfor har vi lavet en oversigt over en typisk samarbejdsproces med Thybo & Co.

Samarbejdsprocesser

Thybo & Co hjælper virksomheder med at udvikle bæredygtige løsninger og drift.

Se hvad vi hjælper med
MTB Nors, Skov, natur, ThyboogCo, Bo Immersen

I midten af 90’erne besøgte jeg Nordisk Folkecenter for vedvarende energi sammen med min HTX-klasse, og det blev en skelsættende oplevelse for mig. Siden da har jeg været passioneret omkring at bidrage til at skabe en mere bæredygtig verden.

Jeg har en bred uddannelsesbaggrund, herunder en uddannelse som Proceskonsulent, Teknonom med speciale i miljøstyring, Naturvejleder og en Diplom i ledelse. Disse kompetencer har gjort mig til en stærk og bæredygtig profil.

I 2012 blev jeg tildelt Ambassadørprisen af Miljømærkning Danmark for min ekstraordinære indsats i at fremme kendskabet til og brugen af EU Blomsten via mit arbejde inden for det regionale turistudviklingsarbejde i Nordjylland siden 2004.

Jeg forstår vigtigheden af både teknik og mennesker i virksomheder, og jeg tror på, at besparelser kan opnås ved at ændre adfærd og investere i ny teknologi. Jeg er særligt dygtig til at nedbringe energi- og ressourceforbrug ved at involvere medarbejdere og gæster i løsninger baseret på adfærd. Ud over at realisere det menneskelige potentiale samarbejder jeg med gode lokale partnere for at kortlægge og udnytte de tekniske muligheder.

Med min omfattende viden og erfaring er jeg klar til at hjælpe virksomheder med at opnå betydelige resultater inden for bæredygtighed. Jeg er dedikeret til at udnytte både menneskelige og tekniske potentialer og skabe en mere bæredygtig fremtid. Lad os sammen gøre en forskel!

Bo Bredal Immersen

Ejer, Thybo & CO

Samarbejdspartnere

Det er vigtigt for os, at have gode samarbejdspartnere. Ikke nok med at de udvider vores kompetencer, de er hele essensen i & Co. 

ProEnergi - logo - Thybo & Co - Partnerskaber

ProEnergi tilbyder faglig og uvildig rådgivning inden for energi, grøn omstilling, energisyn og CO2-beregninger. ProEnergi har været energirådgiver for en række virksomheder siden
opstarten i 2010.

ProEnergi.dk

Professionel sparring til dit arbejdsmiljø.
Godt arbejdsmiljø giver glade og effektive medarbejder.
Det hjælper vi virksomheder med at sikre.

danskarbejdsmiljo.dk

Hjælper din virksomhed på vejen til en bæredygtighed og grøn omstilling. Lige fra at udarbejde jeres første CO2-regnskab til at udvælge verdensmål, udvikle bæredygtighedstrategier og til at markedsføre budskaber om jeres arbejde med bæredygtighed.

groenstart.dk

Mentoring+ har stået i spidsen for innovation og mentoring siden sin begyndelse i 2021. Under ledelse af Martin Holm Mortensen spænder vores engagement fra Next Business Generation i Nottingham, Storbritannien, via IMPACT Growth i EU, til Tech:Match Turisme initiativet i Danmark.

mentoringplus.dk

Vizuall er et brand- og designbureau med base i hjertet af Thisted. Vores dygtige og erfarne specialister inden for branding, grafisk design og websites lever sig ind i opgaverne for at skabe et tæt, tillidsfuldt og ordentligt samarbejde med dig.

Vi udvikler og vækster nord- og vestjyske virksomheder!

vizuall.dk

P+P arkitekter

Projektudvikling
Arkitektrådgivning
Totalrådgivning
Bygherrerådgivning

Certified Living Concept (i daglig tale CLC) er etableret i 2022. Vores mission er at bidrage til at forbedre verdens klima ved at bæredygtighedscertificere alle former for bygninger.

Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri

Thybo & Co har et samfundsgavnligt formål

“Selskabets formål er blandt andet i sin virksomhed og drift at have en væsentlig positiv indvirkning på samfundet og miljøet som helhed. Selskabet er samfundsgavnligt og har til formål at hjælpe virksomheder, organisationer og mennesker med at reducere deres negative påvirkning samt øge deres positive påvirkning af mennesker og miljø gennem rådgivning, undervisning og kommunikation samt anden efter direktionens skøn beslægtet virksomhed.”

Thybo & Co er en lille og fleksibel konsulentvirksomhed

Vi tilbyder rådgivning, der tager udgangspunkt i kundens behov og til en fair pris. Ingen opgave er for stor eller for lille. Lad os drikke en kop kaffe, og se om Thybo & Co kan opfylde jeres behov.

Kontakt Bo Immersen for en uforpligtende samtale på telefonnummer 5194 8802 eller via mail bo@thyboogco.dk