Certificering og miljømærkning
giver troværdighed

I en verden fokuseret på bæredygtighed og miljøbevidsthed, spiller certificering og miljømærkning en central rolle. Thybo & Co understreger nødvendigheden af pålidelig certificering og mærkning for produkter og ydelser. Dette muliggør nemmere valg for forbrugere og virksomheder, der ønsker at foretage miljøvenlige valg.

En troværdig miljømærkning fungerer ikke kun som et kvalitetsstempel, det repræsenterer et løfte om, at produkter eller ydelser lever op til de krav og standarder, der er angivet af mærkningen. Det skaber en tillidsforbindelse mellem producenter og forbrugere, fremmer gennemsigtighed, og sikrer ansvarligt forbrug.

Når du vælger produkter og ydelser med pålidelig miljømærkning, bidrager du til en grønnere, mere bæredygtig fremtid. Samtidig får du tillid til, at dine valg er miljøbevidste. Oplev fordelene ved certificering og miljømærkning med Thybo & Co – din pålidelige partner i bæredygtige valg.

Miljømærker viser

Miljømærker fortæller, at I er en seriøs virksomhed, der investerer i miljø og bæredygtighed.

For at få et miljømærke eller certificering skal virksomheden opfylde en række kriterier, som  kan være generelle eller branchespecifikke. Man skal dokumentere, at man overholder kriterierne, og det koster et beløb at få mærket plus et årligt gebyr.

Intranet/app

Bæredygtighed og digitalisering er to aktuelle megatrends. Thybo & Co er allerede eksperter i bæredygtighed, men med tilgangen af Minna til teamet, er vi begyndt at lave webapps, som kunder allerede bruger hhv.:

  • Til registrering af el, vand og varme og som kan generere et overblik med nøgletal over forbruget.
  • Som læringsplatform i forbindelse med udviklingsprocesser. Vi har lavet en app med relevant viden i forbindelse med at opnå GTO certificering. Den indeholder relevante filer, videoguides, læringsvideoer samt dialog-spil.

Den store fordel ved apps er, at man kan have den ønskede viden ved hånden, når man har brug for den. Det kræver blot, at man har sin mobiltelefon i nærheden.

Vi benytter ”No code” værktøjet Glideapps, som tilbyder en bred vifte af funktionaliteter, der dækker mange behov.

Thybo & Cos Minna Immersen er eksperten i at bygge apps. Hvis I selv vil tage over, når appen en bygget, er hun også hurtigt til at lære fra sig.

Thybo & Co har solid erfaring

I en tid, hvor bæredygtighed og miljøbevidsthed er på forkant, tilbyder Thybo & Co solid erfaring og ekspertise inden for hjælp til miljømærkning:

Med Thybo & Co ved din side, kan du navigere i kompleksiteterne i disse certificeringer med lethed, og tage et skridt nærmere på at blive en grøn og ansvarlig virksomhed.

Tag en snak med os, hvis du er nysgerrig på mulighederne. 

GTO app - hjælper med at opfylde kriterier

App udviklet som en hjælp til at opfylde kriterier og opnå Green Tourism Organisation certificering. Den fungerer både på PC og på mobilen

 

 

 

 

 

 

 

Svanemærke og Blomsten, Thybo og Co
Green Key - thybo og co, certificeringer
GTO logo - Thybo og Co
Green Camping - thybo og co, certificeringer
Svanemærket - thybo og co, certificeringer
Statskontrolleret økologisk - thybo og co, certificeringer
Certified B Corporation - thybo og co, certificeringer
Blomsten - miljø - certificeringer - thybo og co
Bo Immersen, Thyboogco, ambassadørprisen, miljø, bæredygtighed

Ambassadørpris:

I 2012 blev Thybo & Cos ejer Bo Immersen tildelt Ambassadørprisen af Miljømærkning Danmark ”for siden 2004 at have ydet en ekstraordinær indsats for kendskabet til og brugen af EU Blomsten via sit virke i det regionale turistudviklingsarbejde i Nordjylland.”

Hotel Thinggaard, Miljø, Bæredygtighed, certificering, thyboogco

“Bo har formået at gøre arbejdet med at blive certificeret med Green Key overskueligt. Han har taget os i hånden gennem processen, og har desuden været god til at finde både besparelser og nye forretningspotentialer”.

Michael Thinggaard

Hotel Thinggaard udtaler om samarbejdet i 2020 med Thybo & Co