Grøn kommunikation
Forstærk din bæredygtige indsats

Velkommen til en verden af bæredygtig kommunikation

Thybo & Co sætter en ære i at kombinere teknologiens innovation med grafisk ekspertise for at fremme grøn kommunikation – ALTID skræddersyede løsninger tilpasset kundens ønsker og behov.

Bo Immersen

Indehaver | 

Bo har en omfattende viden om grønne initiativer, miljøvenlige praksisser og bæredygtige løsninger. Med denne ekspertise hjælper Bo virksomheder med at udvikle og implementere strategier, der fremhæver deres bæredygtige tiltag og engagerer deres målgruppe.
Bo er dedikeret til at gøre en forskel og hjælpe virksomheder med at skabe en mere bæredygtig fremtid på en overskuelig måde.

Minna Bredal Immersen

Markedsføring & IT

Minna er en erfaren grafiker med ekspertise inden for design, online markedsføring, UX-design og Glide-app opbygning.
Hendes visuelt tiltalende designs afspejler virksomhedens brandidentitet og tiltrækker opmærksomhed. Med dygtighed inden for digital markedsføring når hun målgruppen og genererer resultater. Hendes brugervenlige UX-design og Glide-app ekspertise skaber intuitive digitale oplevelser. Med erfaring som selvstændig inden for blandt andet turisme, markedsføring, mv. har hun en bred forståelse for forskellige forretningsområder og behov. 
Minna er dedikeret, passioneret og leverer altid kvalitet og værdi til sine kunder.